KODAK EXPRESS - EN BUTIKSUPPLEVELSE

MED KODAK EXPRESS
HAR VI ETT UNIKT
ERBJUDANDE

Varumärket Kodak
När det gäller kvalitet, tillförlitlighet och förtroende finns det ingen som överträffar varumärket Kodak. När människor handlar på sin hemort eller reser utomlands letar de efter ett namn som garanterar att deras behov som rör fotoutskrifter tillgodoses.

Kunnig personal
Som medlem i Kodak Express får din personal utbildning i att hjälpa kunderna och ge dem råd. Det gör att kunderna får en trevlig upplevelse av din butik, vilket skapar lojalitet.

Djup och bredd i tjänsteutbudet
Eftersom Kodak Express är specialister på foto kan våra butiker erbjuda mycket mer än de vanliga utskriftstjänster som andra återförsäljare erbjuder. När det finns många alternativ som kan skapa ett mervärde för kunderna får de mer att välja på, vilket skapar möjlighet till mer lönsamma affärer genom uppförsäljning.

Fantastiska kampanjerbjudanden
Det stora produktsortiment som säljs hos Kodak Express och de många olika alternativen för utskrift som finns innebär att butikerna kan ge kunderna en mängd kampanjerbjudanden. Det skapar större utrymme för riktade erbjudanden, som i kombination med väl utformad och positionerad grafik, lockar fler kunder till din butik.

”Tjänsten” Kodak Express skiljer sig på flera positiva sätt från de flesta butikers erbjudanden och de här skillnaderna måste framhävas för att kunderna ska se fördelen med att anlita oss och välja Kodak Express till alla sina fotorelaterade behov.

View E-Book        Hämta PDF-fil