KODAK EXPRESS -JÄLLEENMYYNTIKOKEMUS

KODAK EXPRESS
ON AINUTLAATUINEN
KONSEPTI

Kodak Express -palvelu eroaa monella myönteisellä tavalla useimmista muista jälleenmyyjäpalveluista. Kun nämä erot tuodaan selkeästi esiin, asiakkaatkin tiedostavat Kodakin tarjoamat edut ja valitsevat Kodak Express -myymälän aina valokuvausalan palveluja tarvitessaan.

Kodak-brändi
Kodak on vertaansa vailla oleva brändi, kun puhutaan laadusta ja luotettavuudesta. Ihmiset matkustavat entistä enemmän ja etsivät myös matkoillaan kotikulmilta tuttua tuotemerkkiä, kun he haluavat tulostaa laadukkaita valokuvia.

Asiantunteva henkilökunta
Kodak Express -jäsenmyymälöiden henkilökunta koulutetaan palvelemaan ja neuvomaan asiakkaita. Näin halutaan varmistaa, että asiakas viihtyy myymälässä ja palaa sinne uudelleenkin.

Palvelujen laajuus ja monimuotoisuus
Valokuvausalan asiantuntijana Kodak Express pystyy tarjoamaan asiakkailleen paljon enemmän kuin vain tavanomaiset tulostuspalvelut. Kun tarjolla on monia lisäpalveluja, asiakkaalla on valinnanvaraa, mikä puolestaan innostaa tekemään suurempiakin hankintoja.

Hyviä kampanjatarjouksia

Kodak Express -myymälöiden tuotevalikoima ja monenlaiset tulostusvaihtoehdot mahdollistavat erilaisten kampanjoiden tarjoamisen kuluttajille. Tarjoukset voidaan suunnata tarkoin valituille kohderyhmille – yhdistettynä hyvin suunniteltuun ja näyttävään kuvamateriaaliin kampanjat houkuttelevat lisää asiakkaita myymälään.

View E-Book        Lataa PDF