KODAK EXPRESS Digital Solutions – Informasjon til forhandlere

MED KODAK EXPRESS
HAR VI ET UNIKT
TILBUD

Varemerket Kodak
Når det gjelder kvalitet og pålitelighet, står navnet Kodak over alle andre. Enten folk går i sin lokale handlegate eller er utenlands, vil de oppsøke et navn som garanterer at fremkallingsbehovene deres dekkes.

De ansattes kunnskap og ekspertise
Som medlem av Kodak Express er dine ansatte opplært til å være hjelpsomme og gi gode råd. Dette gjør kundens opplevelse bedre, og gjør at de kommer tilbake.

Tjenestenes spennvidde
Som fotospesialister kan Kodak Express tilby mye mer enn bare de vanlige fremkallingstjenestene som andre forhandlere tilbyr. Med mange tilbudsalternativer tilgjengelig får kundene et bredere utvalg å velge i, og de oppmuntres til å gjøre en mer lønnsom handel.

Gode kampanjetilbud
Det store utvalget av produkter som selges hos Kodak Express og alle de forskjellige fremkallingsalternativene som er tilgjengelig, betyr at alle slags kampanjer kan tilbys forbrukerne. Dette gjør at omfanget av målrettede tilbud blir større, og dette kombinert med velutformet grafikk med stor effekt, kommer til å trekke flere kunder til butikken din.


Kodak Express-tjenesten har flere positive forskjeller fra de fleste forhandlere, og disse egenskapene må utnyttes for å sikre at kundene skal se fordelene våre og velge Kodak Express til alle fremkallingsbehovene sine.

.
View E-Book        Last ned PDF