Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ KODAK EXPRESS

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Η "υπηρεσία" Kodak Express διαφοροποιείται αρκετά από τους περισσότερους μεταπωλητές και αυτές οι διαφορές πρέπει να τονιστούν προκειμένου να βεβαιωθούμε πως οι πελάτες μας θα αναγνωρίσουν τα πλεονεκτήματά μας και θα επιλέξουν το κατάστημα Kodak Express για την εκπλήρωση των αναγκών τους στον τομέα των φωτογραφικών εκτυπώσεων.

Η μάρκα Kodak

Το όνομα αυτό δεν έχει ταίρι στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη. Καθώς οι άνθρωποι κάνουν τις αγορές τους στη γειτονιά τους και ταξιδεύουν στο εξωτερικό περισσότερο, αναζητούν ένα όνομα που θα εγγυηθεί την ικανοποίηση των αναγκών τους στον τομέα των εκτυπώσεων.

Γνώσεις και εξειδίκευση προσωπικού

Οι περισσότεροι άλλοι μεταπωλητές απλώς δεν έχουν το χρόνο ή τις γνώσεις για να παρέχουν τη βοήθεια και την καθοδήγηση που ζητούν οι πελάτες τους όταν εξετάζουν τις επιλογές εκτύπωσης που είναι στη διάθεσή τους. Ως μέλος του Kodak Express, το προσωπικό σας είναι εκπαιδευμένο να προσφέρει βοήθεια και συμβουλές. Αυτό κάνει πιο ευχάριστη την εμπειρία του πελάτη και τον κάνει ακόμη πιο πιστό σε εσάς.

Βάθος και εύρος υπηρεσιών

Ως ειδικός στις φωτογραφίες, το Kodak Express μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από τις βασικές υπηρεσίες εκτύπωσης που παρέχουν οι υπόλοιποι μεταπωλητές. Οι πολλές επιπλέον διαθέσιμες επιλογές δίνουν στους πελάτες μια ευρύτερη επιλογή και τους ενθαρρύνει να πραγματοποιήσουν πιο επικερδείς συναλλαγές.

Σπουδαίες προσφορές

Η γκάμα προϊόντων που πωλείται στο Kodak Express και η μεγάλη ποικιλία επιλογών εκτύπωσης σημαίνει πως είναι δυνατή η πραγματοποίηση πολλών προσφορών προς τους καταναλωτές. Αυτό αυξάνει το εύρος των στοχευόμενων προσφορών που μπορούν να γίνουν και σε συνδυασμό με καλοσχεδιασμένα γραφικά που προκαλούν μεγάλη αίσθηση… θα προσελκύσουν περισσότερους πελάτες στο κατάστημά σας.

View E-Book        Λήψη PDF