KODAK EXPRESS-DETAILOPLEVELSE

MED KODAK EXPRESS
HAR VI ET ENESTÅENDE
TILBUD

Kodak Express-service adskiller sig på flere punkter positivt fra de fleste andre detailhandlende, og disse faktorer skal udnyttes for at sikre, at kunderne kan se fordelene ved Kodak Express ved alle behov i forbindelse med udskrivning af fotos.


Kodak brand'et

Navnet Kodak står ikke tilbage for nogen, når det gælder kvalitet, pålidelighed og troværdighed. Efterhånden som folk både rejser over hele kloden og samtidigt stadig køber ind hjemme i hovedgaden, søger de et sted, der garanterer, at deres behov i forbindelse med udskrivning opfyldes.

Personalets viden og ekspertise
Som medlem af Kodak Express er dit personale uddannet til at være behjælpelige og vejlede kunderne. Det gør oplevelsen mere behagelig for kunden og fører til loyalitet.

Dybde og udbud af tjenester
Som fotospecialist kan Kodak Express tilbyde meget mere end blot den almindelige udskrivningsservice, som andre detailhandlende yder. De mange tillægstjenester giver kunderne flere muligheder at vælge mellem og fremmer salget af mere profitable artikler.

Fine kampagnetilbud

Produktsortimentet hos Kodak Express og de omfattende udskrivningsmuligheder betyder, at vi kan tilbyde kunderne alle mulige kampagnetilbud. Dette skaber en bredere slagkraft for målrettede tilbud, og kombinationen med veldesignet og virkningsfuld grafik… vil trække flere kunder til butikken.

View E-Book        Download PDF